Fredag 5. februar 2021. Vi er blev overvældet af omfanget af henvendelser om leje af langrendsudstyr. Det er mange gange flere end alle de foregående år. Vi er desværre nødt til at stoppe for udlejning lige i øjeblikket. Henvendelser om langrendsski vil fra nu af ikke blive besvaret. Følg i stedet med her på siden under ‘Nyheder’, hvor vi skriver, når der igen er åbent for udlejning og hvordan det vil foregå.

Baggrunden for beslutningen er, at Skibakken og dermed Skihytten som bekendt er lukket pga. Corona. Der har vi normalt udlejning af langgrendsski, da der i forvejen er bemandet i åbningstiden. Dertil har vi af flere grunde ressource- og lokalitetsbegrænsninger, som vanskeliggør en coronamæssig forsvarlig ud- og aflevering af udstyret.

Husk, at vi ikke er en professionel organisation, antal skisæt er svingende i forskellige størrelser og al indsats ydes 100 % af frivillige. Vi takker for den store interesse og beklager, at vi må skuffe nogle forventninger. De, som allerede har modtaget direkte svar fra os vil blive kontaktet.