Det absolut positive, er snesituationen og prognosen, som lover fortsat frost og mere sne helt ind i uge 7. Vi tilbyder gode langrendsspor, men må desværre holde alt andet lukket: skibakke, skihytte, instruktion og skiudlejning af både alpint og langrendsudstyr.

Vi får rigtig mange beskeder og mails om både skibakke og især udlejning af langrendsudstyr. Find oplysningerne her på siden i stedet for at skrive eller ringe til os.

Mht. skibakken bliver vi spurgt om, hvorfor Copenhill på Amager Bakke kan holde åbent, når vi ikke kan. Vi har rådført os både med Copenhill og med Roskilde Skiklub, som har en sammenlignelig situation på deres anlæg i Hedeland. Sidstnævnte vurderer heller ikke, at de kan holde forsvarligt åbent med de nu gældende restriktioner. Copenhill er på mange måde i en helt anden situation: de har en professionel organisation, udendørs fasciliteter, bookingsystem og vigtigst, folk kommer mere jævnt, løber 1 time ad gangen med et begrænset antal skiløbere samtidigt på bakken. Vi ville kunne imødese op mod 200 skiløbere + tilskuere, i Hedeland helt op til 1.000. Vi vil ikke udsætte vores 100 % frivillige, ulønnede hjælpere at blive udsat for smitte og bede dem om at varetage den ubehagelige opgave at afvise skuffede skiløbere eller korrigere deres optræden. For slet ikke at tale om smittefaren skiløberne imellem. Kun hvis der skulle ske en markant lettelse i corana-restriktionerne fra 1. marts, vil vi genoverveje situationen.