Fantastisk uge til Danmarksmesterskabet i langrend er slut. Vejret var med os, nysne, meget sol og udsigt til det imponerende fjeld Gaustatoppen. 280 deltagere i konkurrencerne, heraf de 80 fra Grønland, mange deltagere i alle alderklasser fra de mindste til 80+. Bornholmeren Martin Christensen vandt hele 5 medaljer, den flotteste af sølv på 15 km distancen efter Martin Møller fra Grønland. Sidstedagens lange konkurrence blev lidt skuffende, da Martin måtte ‘nøjes’ med 4. pladsen til DM, da hans skistave ikke helt kunne holde til den store kraftudfoldelse. Derudover deltog Lissi og Leo Skovgård og Jesper Jørn Jensen fra Bornholms Skivenner. Lissi løb sin første langrendskonkurrence, Leo og Jesper forsvarede farverne i sprint stafet (klassisk og skøjt) og Leo gennemførte på sidstedagen den lange distance på 47 km i en flot tid. Der er flere billeder fra DM Langrend i Galleriet, nogle af disse er taget af Bent Hjarbo. Mange flere billeder på hjarbo.dk