Der er hele året fælles rulleskitræning på en fast ugedag kl. 16:15 (når der er sne skifter vi rulleskiene ud med rigtige ski). Mødested varierer.

 

Skriv til formand@bornholmsskivenner.dk, hvis du vil på listen for fællestræning. Instruktion i god langrendsteknik er en del af fællestræningen, men der tilbydes også individuel begynderinstruktion til medlemmer.

 

Der udlejes langrendsski fra skihytten eller efter nærmere aftale. Klubben har to par rulleski, som kan lånes, hvis man ønsker en prøvetur, inden anskaffelse af eget udstyr. Skriv til formand@bornholmsskivenner.dk

 

Bornholms Skivenner sørger sammen med Naturstyrelsen Bornholm og Regionskommunen for langrendsspor i Almindingen og Nyker Plantage, når sneforholdende tillader det.

 

Vi råder over særdeles professionelt sporlægningsudstyr, der dækker både situationer med lidt sne og med meget sne. Der skal minimum være 8 – 10 cm sne for at køre spor.

 

Som medlem har du adgang til deltagelse i skikonkurrencer under Danmarks Skiforbund og internationale konkurrencer. Vi søger selv at afholde Bornholmsmesterskab i langrend og rulleski.

 

Hvert år deltager flere af vores medlemmer i Vasaloppet i Sverige og vi har flere gange haft deltagere i Arctic Circle Race i Grønland.

 

Langrendsløjper i Almindingen.

Klik på kortet for stort format