BLIV MEDLEM

PRISER

FIND VEJ

BLIV MEDLEM AF BORNHOLMS SKIVENNER

Vores formål er at udnytte mulighederne og skabe de bedste betingelser for skiløb i den smukke og unikke bornholmske natur.

Entusiasmen for skiløb er vores fælles udgangspunkt og vores medlemmer yder en stor indsats som frivillige med klargøring af skibakke og langrendsspor og ikke mindst som vagter, når skibakken åbner.’

Vi har altid brug for frivillige, især i snesæsonen. Er du interesseret i at hjælpe og optjene til gratis skiløb, så skriv til bestyrelsen@bornholmsskivenner.dk.

Vi lægger vægt på den brede idræt. Begyndere, familier og børn, unge er i fokus. Vi tilbyder instruktion og særlige arrangementer for skoler og andre institutioner. Også virksomheder er velkomne til at leje bakken til eget arrangement.

Vi arrangerer konkurrencer på bakken og i langrendssporene og især på langrendsområdet deltager en stor del af medlemmerne i konkurrencer i udlandet.

BLIV MEDLEM AF BORNHOLMS SKIVENNER

Vil du være medlem så skriv til kasserer@bornholmsskivenner.dk og oplys:

Mailadresse

Fødselsdato (for alle, der skal være medlem).

For familiemedlemsskab skal alle have samme adresse.

Børn skal være 15 år eller derunder ved sæsonstart pr. 1.december.

Indbetal beløbet for den type medlemskab, du vælger i nedenstående skema på konto : 0649-6449107711.

SE KONTINGENTERNE HER

SE VEDTÆGTERNE HER