6

For neden af skibakkerne ligger vores hyggelige bjælkehytte med skiudlejning og bornholmsk afterski. Ved aftenåbninger tænder vi lyset på bakken og grillen. Ren skihygge.

 

Fantastisk udsigt over Østersøen i 112 meters højde. To skovpister: En blå med jævnt fald og en rød med et sort stejlhang. Plus en blød bakke til nybegyndere. Du behøver ikke at tænke på skiudstyr. Du kan leje det hele hos os.

Kom let, hurtigt og komfortabelt op på toppen af bakken med Danmarks eneste alpine tallerkenlift - importeret direkte fra et østrigsk skiområde. Se hvem der har støttet liften her.

Vores pistemaskine sørger for, at pisterne er i topform – som på de store skisportsteder i udlandet. Vores kraftige snekanon sørger for rigeligt med sne, bare det er koldt nok.

I øens centrale skovområde udlægger vi gode, maskinpreparerede langrendsspor. Her er vi afhængige af tilstrækkeligt med sne fra naturens side.

 

Børn og begyndere starter på vores fine begynderbakke, der har sin egen lift.  Vi tilbyder også skilektioner til begyndere og let øvede skiløbere.